Wandelcoaching

In de natuur kun je jezelf zijn

Natuur nodigt je uit om – al lopend – stil te staan bij je zelf. Je voelt de lucht langs je huid, het zand onder je voeten. Je hoort het roepen van vogels, het ritselen van bladeren aan de bomen. Ruikt de geur van aarde, een bloeiende plant. Je ziet ontluikende bloemen, een gekleurde steen, stromend water… Je ademhaling wordt vanzelf dieper en rustiger. Gedachten komen tot stilstand en je wordt je bewust van je lichaam. In de natuur kun je jezelf zijn. Daardoor ontstaat ruimte, waarmee je beter voelt waar het bij jou wringt en wat je nodig hebt. Als wandelcoach help ik je dat te ontdekken.

Effectiever met een wandelcoach

Als wandelcoach maak ik gebruik van de positieve eigenschappen van de natuur. Wandelcoaching is dan ook effectiever dan coaching tussen vier muren. Steeds meer onderzoeken wijzen dat uit. De natuur dient namelijk als inspiratiebron én spiegel.
Natuurlijk pas ik mijn oefeningen en tempo aan jou aan. Daarbij kijk ik wat jij nodig hebt. Door de vragen die ik je stel en de oefeningen die we doen, kom je steeds dichter bij de kern van je probleem en zie je steeds beter wat je blij maakt en wat je nodigt hebt. Want jij zelf bent de deskundige over je eigen leven!

Wandelingen op maat

We wandelen in het bos of in een meer open landschap. Per keer spreken we samen af waar we gaan wandelen. In principe wandelen we in Wageningen of directe omgeving. Zoals Bennekom, Renkum of Rhenen. In dit gebied zijn prachtige wandelroutes te vinden. Laat je niet tegenhouden als je wat minder mobiel bent: ook dan kunnen we een geschikte route vinden.
Wil je liever wandelen in jouw omgeving? In overleg kan ik naar jou toe komen. Daarvoor reken ik dan wel reistijd en reiskosten.

De mogelijkheden

Een losse coachwandeling, een wandelcoachtraject of een ‘ruimtewandeling’ om je hoofd leeg te maken en ruimte te maken voor wat er voor jou toe doet: lees meer over de mogelijkheden van wandelcoaching bij Met Yvonne. Of neem direct contact met me op.

e-mail: info@met-yvonne.nl 
telefoon: 06 293 40 345 
Btw-id: NL001847376B71
KvK-nummer: 71142371