Mogelijkheden

Coachsessie

Misschien heb je een kleine, duidelijke coachvraag. Dan kan het zijn dat je genoeg hebt aan één coachsessie. In deze sessie help ik je zelf je antwoorden te vinden op jouw vraag. We kunnen dit al wandelend doen of in mijn houten coachhuisje in Bennekom. Ook als je eerst wil ervaren of een (wandel)coach iets voor je is, kan een losse coachsessie fijn zijn voor jou.

(Wandel-)coachtraject

In de meeste situaties is een (wandel-)coachtraject van vijf sessies het meest effectief. Je kunt daarbij het volgende verwachten:

  • Kennismakingsgesprek. Dit kan telefonisch of bij mij in Bennekom. Het duurt maximaal een half uur en is gratis voor jou. Je besluit daarna of je verder wil gaan.
  • Vijf coachsessie (van 1,5 tot 2 uur elk). Deze doen we buiten, al wandelend in de natuur, of binnen in mijn coachhuisje in de tuin. We kunnen dit per keer afspreken.
  • Tijdens de sessies gaan we samen op zoek naar antwoorden op jouw coachvraag.
  • Diverse werkvormen en oefeningen op maat, tijdens de sessies en ook voor thuis.

Aan de start van het coachtraject krijg je een notitieboekje en pen van me. En ik zorg natuurlijk voor iets te drinken.

Online of telefonische coaching

Is de afstand een bezwaar? Dan help ik je graag online of telefonisch. Bij wandelcoaching kiezen we elk ons eigen wandelgebied, hebben even contact via videobellen en daarna vervolgen we de coachwandeling telefonisch. Natuurlijk neem ik de telefoonkosten voor mijn rekening. Of we kiezen voor een sessie via Teams, Zoom of Whatsapp videobellen. Afstand speelt dus geen rol! De tarieven zijn hetzelfde als voor de live sessies. Wil je de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met me op.

Wandeling voor meer rust en ruimte in je hoofd

Heb je geen coachvraag maar is je hoofd vol, ervaar je stress, vermoeidheid of innerlijke onrust? En wil je graag meer rust en ontspanning ervaren? Dan is een ‘ruimte’wandeling misschien iets voor jou. Een wandeling in een mooie omgeving waarbij ik je begeleid met oefeningen die je gedachten tot stilstand laten komen en je meer in het moment komt. En je jezelf oplaadt met nieuwe energie. In één uur tijd voel jij je een ander mens! Deze wandeling is ook geschikt om met meerdere personen (maximaal drie) samen te doen.

Themawandeling of workshop voor groepen

Wil je binnen je organisatie of met een groep vrienden of familie op een originele en ontspannende manier aan de slag met een thema? Lekker buiten? Een themawandeling is dan een mooie mogelijkheid! Je kunt denken aan onderwerpen als: beter omgaan met je stress; nieuwe energie; je persoonlijke grens; je drijfveren ontdekken; in verbinding; feed-back; etc. Neem contact op voor een voorstel op maat.

Wil je weten wat de kosten zijn? Lees meer bij jouw investering.

e-mail: info@met-yvonne.nl 
telefoon: 06 293 40 345 
Btw-id: NL001847376B71
KvK-nummer: 71142371