Mogelijkheden

Coachwandeling

Misschien heb je een kleine, duidelijke coachvraag. Dan kan het zijn dat je genoeg hebt aan één coachwandeling. In deze wandeling help ik je zelf je antwoorden te vinden op jouw vraag. Ook als je eerst wil ervaren of een wandelcoach iets voor je is, kan een losse coachwandeling fijn zijn voor jou.

Wandelcoachtraject

In de meeste situaties is een wandelcoachtraject het meest effectief. We hebben daarbij eerst een telefonisch kennismakingsgesprek waarin we ook je coachvraag bespreken.

Als je kiest voor het coachtraject, dan kun je het volgende verwachten:

  • Vijf coachwandelingen (van circa 1,5 uur elk).
  • Tijdens de wandelingen gaan we samen op zoek naar antwoorden op jouw coachvraag.
  • Diverse werkvormen en oefeningen op maat, tijdens de wandelingen en voor thuis.

Als we samen op stap gaan, neem ik een notitieboekje en pen voor je mee en zorg ik voor iets te drinken onderweg of na afloop.

Ruimtewandeling

Heb je geen coachvraag maar is je hoofd vol, ervaar je stress, vermoeidheid of innerlijke onrust? En wil je graag meer rust en ontspanning ervaren? Dan is een ‘ruimte’wandeling misschien iets voor jou. Een wandeling in een mooie omgeving waarbij ik je begeleid met oefeningen die je gedachten tot stilstand laten komen en je meer in het moment komt. En je jezelf oplaadt met nieuwe energie. In één uur tijd voel jij je een ander mens! Deze wandeling is ook geschikt om met meerdere personen (maximaal drie) samen te doen.

Themawandeling of workshop voor groepen

Wil je binnen je organisatie of met een groep vrienden of familie op een originele en ontspannende manier aan de slag met een thema? Lekker buiten? Een themawandeling is dan een mooie mogelijkheid! Je kunt denken aan onderwerpen als: beter omgaan met je stress; nieuwe energie; je persoonlijke grens; je drijfveren ontdekken; in verbinding; feed-back; etc. Neem contact op voor een voorstel op maat.

Een extra mogelijkheid is een coachwandeling per telefoon. We kiezen elk ons eigen wandelgebied, hebben even contact via videobellen en daarna vervolgen we de coachwandeling telefonisch (natuurlijk neem ik de telefoonkosten voor mijn rekening). Afstand speelt dus geen rol! Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met me op.

Wil je weten wat de kosten zijn? Lees meer bij jouw investering.

e-mail: info@met-yvonne.nl 
telefoon: 06 293 40 345 
Btw-id: NL001847376B71
KvK-nummer: 71142371