Over Met Yvonne


Ik ben Yvonne Haenen. Ik woon met mijn man en twee kinderen in Wageningen. Bij de zorgorganisatie waar ik werk, ontwikkel en geef ik trainingen aan nieuwe medewerkers en aan teams. Daarnaast ben ik sinds een paar jaar wandelcoach bij Met Yvonne.

Na mijn middelbare school deed ik eerst een Hbo-opleiding (THW in Wageningen, richting voorlichting). Daarna rondde ik aan de Radbouduniversiteit in Nijmegen de studie Communicatiewetenschappen af. Gaandeweg ontdekte ik hoe belangrijk communicatie is in het begrijpen van jezelf en van de mensen om je heen. 

Ik houd er van om écht contact aan te gaan. Te ontdekken wat bij de ander leeft en wat deze persoon nodig heeft. Ik word er blij van als ik anderen kan helpen tot nieuwe inzichten te komen. Door met een open houding te luisteren en dóór te vragen, komen we samen tot de kern.

De afgelopen jaren heb ik me verder ontwikkeld als trainer en coach. Enkele van de opleidingen die ik de afgelopen jaren heb gedaan:

  • CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding (Het Coach Bureau)
  • Wandelcoaching voor groepen (Het Coach Bureau)
  • Geweldloze communicatie (Justine Mol)
  • Mindfulness (Flowing Mountains)
  • Ontwikkelen van trainingen (De Galan school voor training)
  • Ontwikkelen van trainersvaardigheden (De Galan school voor training)
  • Gentle teaching coach (stichting Gentle teaching Nederland)
  •  Jaaropleiding tot innovatief trainer en coach (De academie voor innovatief trainen)
  • Waarderende gespreksvoering (Hein Dekker).

Wandelcoach zijn is voor mij de ultieme manier om anderen verder te helpen op een heerlijke plek: in de natuur.

Met Yvonne Haenen


Ik heb met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.

e-mail: info@met-yvonne.nl 
telefoon: 06 293 40 345 
Btw-id: NL001847376B71
KvK-nummer: 71142371