Over Met Yvonne


Ik ben Yvonne Haenen.  Ik woon in Bennekom met mijn man en jongvolwassen kinderen. Naast mijn werk als coach en trainer bij Met Yvonne werk ik bij een zorgorganisatie. Daar geef ik onder andere trainingen in de grondhouding en methodiek Gentle Teaching

Communicatie als rode draad

Na mijn Hbo-opleiding in Wageningen (THW, richting voorlichting) rondde ik aan de Radbouduniversiteit in Nijmegen de studie Communicatiewetenschappen af. Gaandeweg groeide mijn interesse in communicatie. En met name verbindende communicatie, die je helpt jezelf en de mensen om je heen beter te begrijpen. En daarmee meer verbondenheid te ervaren met je zelf en met anderen.

Vastlopen om verder te komen

In mijn leven heb ik meerdere periodes gekend waarin ik vastliep. Periodes die echt niet fijn waren. Ze bezorgden me enorm veel twijfel, stress en slapeloze nachten. Ik zou ze niet weer over willen doen. Maar achteraf waren het deze perioden die er voor zorgden dat ik mezelf beter leerde kennen en steeds meer mijn hart ging volgen. Dat gun ik jou ook!

Coach en trainer

Zo heb ik er voor gekozen anderen verder te willen helpen in hun leven. Want ik word er blij van als ik mensen kan inspireren en tot nieuwe inzichten kan laten komen! De afgelopen jaren heb ik me steeds verder ontwikkeld als trainer en coach. 

Enkele van de opleidingen en cursussen die ik de afgelopen jaren heb afgerond:

  • 2022: NOBCO-geaccrediteerde opleiding Intuïtief coachen (IMC Mensontwikkeling) 
  • 2020: Wandelcoaching voor groepen (Het Coach Bureau)
  • 2019: Mindfulness (Flowing Mountains)
  • 2018: Ontwikkelen van trainingen (De Galan school voor training)
  • 2017: CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding (Het Coach Bureau)
  • 2017: Ontwikkelen van trainersvaardigheden (De Galan school voor training)
  • 2013: Gentle teaching coach (stichting Gentle teaching Nederland)
  •  2012: Jaaropleiding tot innovatief trainer en coach (De academie voor innovatief trainen)
  • 2011: Waarderende gespreksvoering (Hein Dekker)
  • 2007: Geweldloze communicatie (Justine Mol)

Coach en trainer zijn is voor mij de ultieme manier om anderen verder te helpen. Liefst op een heerlijke plek: in de natuur.

Met Yvonne Haenen

e-mail: info@met-yvonne.nl 
telefoon: 06 293 40 345 
Btw-id: NL001847376B71
KvK-nummer: 71142371