Jouw investering

Met wandelcoaching kies je voor een investering in jezelf. Je gaat namelijk diepgaande inzichten krijgen over jezelf. En met die nieuwe kennis kun je je leven positief veranderen. 

Je investeert allereerst in tijd voor jezelf, voor je eigen persoonlijke ontwikkeling. Jezelf de ruimte gunnen om er achter te komen wat je echt belangrijk vindt en welke stappen je kunt zetten om meer vrijheid, plezier en geluk in je leven te ervaren. Wat je dat oplevert, is eigenlijk niet in geld uit te drukken. Natuurlijk doe je ook een investering in geld, zie de tarieven hieronder. Soms kun je de kosten van een wandelcoachtraject vergoed krijgen. Daarover lees je meer onderaan deze pagina.

Individueel wandelcoachtraject 

 • Het traject bestaat uit een gratis kennismakingswandeling (of telefonische kennismaking) en vier coachwandelingen (van elk circa twee uur). Je investering bedraagt € 560,- (inclusief BTW).
 • Een eventuele vijfde en volgende coachwandeling(en) ontvang je met tien procent korting.

Wandelcoachtraject vanuit een bedrijf

 • Het traject bestaat uit vijf coachwandelingen van elk circa twee uur. De investering bedraagt € 700,- (exclusief BTW).

Overig aanbod

 • Coachwandeling (van circa twee uur): € 150,-
 • Ruimtewandeling voor meer rust en ruimte in je hoofd: € 75,-. Deze wandeling is ook mogelijk met meer personen. Neem contact op voor de mogelijkheden.
 • Themawandeling voor groepen: vanaf € 75,- per uur. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Prijzen voor particulieren zijn inclusief BTW, voor bedrijven exclusief BTW.

Ben je voor je bedrijf geïnteresseerd in het laten coachen van meerdere medewerkers? Of in themawandelingen voor groepen? Neem dan contact met me op. We kunnen dan samen komen tot een passend aanbod.

Vergoeding van de kosten

Soms is het mogelijk om de kosten van je coachtraject vergoed te krijgen. Hieronder enkele tips.

 • Vergoeding via je werkgever
  Het loont de moeite om vooraf bij je werkgever te informeren of deze de coaching wil vergoeden. Vaak reserveert een werkgever voor elke medewerker een opleidingsbudget. De kosten van een opleiding zijn meestal hoger dan die van een coachtraject, terwijl een persoonlijk coachtraject vaak meer effect heeft. Je kunt het beste bij je leidinggevende of bij personeelszaken informeren naar de mogelijkheden.
 • Vergoeding via de Arbo-dienst van jouw organisatie
  Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om de kosten van een wandelcoachtraject te vergoeden. Bijvoorbeeld om burn-out en daarmee langdurig ziekteverzuim te voorkomen. Want uitval is voor een organisatie vele malen duurder! Informeer bij de bedrijfsarts of de Arbodienst van je organisatie naar de mogelijkheden.
 • Vergoeding via de belasting
  Als je als particulier de coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten soms als scholingskosten of bedrijfskosten aftrekken van de belasting. Neem voor meer informatie contact op met de belastingdienst.

e-mail: info@met-yvonne.nl 
telefoon: 06 293 40 345 
Btw-id: NL001847376B71
KvK-nummer: 71142371