Jouw investering

Met coaching kies je voor een investering in jezelf. Je gaat namelijk diepgaande inzichten krijgen over jezelf. En met die nieuwe kennis kun je je leven positief veranderen. 

Je investeert allereerst in tijd voor jezelf, voor je eigen persoonlijke ontwikkeling. Jezelf de ruimte gunnen om er achter te komen wat je echt belangrijk vindt en welke stappen je kunt zetten om meer vrijheid, plezier en geluk in je leven te ervaren. Wat je dat oplevert, is eigenlijk niet in geld uit te drukken.
Natuurlijk doe je ook een investering in geld, zie de tarieven hieronder.

Soms kun je de kosten van een wandelcoachtraject vergoed krijgen. Daarover lees je meer onderaan deze pagina.

Verschillen in tarieven

Om mijn coaching betaalbaar te houden voor particulieren werk ik met gedifferentieerde tarieven. Bedrijven betalen een hoger tarief en betalen BTW. Aan particulieren vraag ik een lager tarief en neem ik de BTW voor mijn rekening. 

Coachtraject (individueel)

Het coachtraject ziet er als volgt uit:

 • Kennismakingsgesprek. Dit kan telefonisch of bij mij in Bennekom. Het duurt maximaal een half uur en is gratis voor jou. Je besluit daarna of je verder wil gaan.
 • Vijf coachsessies van anderhalf tot twee uur. Deze vinden plaats al wandelend in de natuur of in het sfeervolle houten huisje in onze tuin. Ook een combinatie is mogelijk. 

De kosten van het coachtraject bedragen voor particulieren € 790,- (incl. BTW). Vergoedt je werkgever de kosten dan geldt het zakelijke tarief van € 990,- (excl. BTW).

Overig aanbod

 • Coachsessie (twee uur): voor particulieren: €  170,- (inclusief BTW). Bij vergoeding door werkgever:  € 210,- (exclusief BTW). De coachsessie kan plaatsvinden al wandelend in de natuur of binnen in het sfeervolle houten tuinhuis.
 • Ruimtewandeling voor meer rust en ruimte in je hoofd (één uur): € 85,- (inclusief BTW). Bij vergoeding door werkgever:  € 105,- (exclusief BTW). Deze wandeling is ook mogelijk met meer personen. Neem contact op voor de mogelijkheden.
 • Themawandeling of workshop voor groepen (circa twee uur): vanaf € 170,-(inclusief BTW). Voor bedrijven:  vanaf € 250,- (exclusief BTW). Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ben je voor je bedrijf geïnteresseerd in het laten coachen van meerdere medewerkers? Of in themawandelingen of workshops voor teams of afdelingen? Neem dan contact met me op. We kunnen dan samen komen tot een passend aanbod.

Vergoeding van de kosten

Soms is het mogelijk om de kosten van je coachtraject vergoed te krijgen. Hieronder enkele tips.

 • Vergoeding via je werkgever
  Het loont de moeite om vooraf bij je werkgever te informeren of deze de coaching wil vergoeden. Vaak reserveert een werkgever voor elke medewerker een opleidingsbudget. De kosten van een opleiding zijn meestal hoger dan die van een coachtraject, terwijl een persoonlijk coachtraject vaak meer effect heeft. Je kunt het beste bij je leidinggevende of bij personeelszaken informeren naar de mogelijkheden.
 • Vergoeding via de Arbo-dienst van jouw organisatie
  Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om de kosten van een coachtraject te vergoeden. Bijvoorbeeld om burn-out en daarmee langdurig ziekteverzuim te voorkomen. Want uitval is voor een organisatie vele malen duurder! Informeer bij de bedrijfsarts of de Arbodienst van je organisatie naar de mogelijkheden.
 • Vergoeding via de belasting
  Als je als particulier de coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten soms als scholingskosten of bedrijfskosten aftrekken van de belasting. Neem voor meer informatie contact op met de belastingdienst.

e-mail: info@met-yvonne.nl 
telefoon: 06 293 40 345 
Btw-id: NL001847376B71
KvK-nummer: 71142371